Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για το προϊόν/-τα που επιθυμείτε να αγοράσετε με δύο τρόπους:

  • με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος, αρκεί να είστε κάτοικος Ελλάδος. Δεν υπάρχει extra χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.
  • με χρέωση/πιστωτικής κάρτας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να πληρώσετε.

Αγορά με Αντικαταβολή

Για Αγορές άνω των 49€ η παράδοση σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!

Για παραγγελίες αξίας μέχρι 50 ευρώ – κόστος 5 €

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος για αγορές σε Ελλάδα

Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνετε (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier, με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής.

Αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όλων των τραπεζών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Επιπλέον αγορά με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και θα πραγματοποιηθούν μέσω της ALPHA BANK. Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής με κάρτα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank.

Επιβεβαιώνουμε ότι για λόγους απόλυτης ασφάλειας των συναλλαγών σας, η εταιρία EL-JO.GR δεν διαθέτει καμία πρόσβασης πληροφορίας σχετικά με την πιστωτική – χρεωστική – προπληρωμένη σας κάρτα και τα στοιχεία της.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναλλαγή σας, η παραγγελία σας μεταφέρεται στο αρμόδιο τμήμα της EL-JO.GR για την διεκπεραίωση της και της παράδοση των αγορών σας στο χώρο σας.