Μεταφορικά

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν, θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας.

Για να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να στείλετε e-mail με αίτημα ακύρωσης, ή να μας τηλεφωνήσετε ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας από εμάς. Όταν το προϊόν φτάσει στην διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη προκειμένου να παραδοθεί. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η μεταφορική εταιρεία (ΕΛΤΑ Courier) θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους.

Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στην αποθήκη μας.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας.

Κόστος αποστολής

Έξοδα αποστολής των προϊόντων μας στην Ελλάδα
Για παραγγελίες αξίας μέχρι 49 €  –  κόστος 5 €